calitate, promptitudine, eficienta

Delta Automotive este un service AUTORIZAT R.A.R pentru efectuarea reparatiilor si intretinerii multi-marca, atat pentru remorci si semiremorci, cat si autoutilitare. Pentru a beneficia de revizii si reparatii de calitate, apelati cu incredere la service-ul Delta Automotive.

Suntem constienti ca serviciile pe care le prestam reprezinta o carte de vizita in businessul nostru, de aceea, Delta Automotive va pune la dispozitie o echipa experimentata, capabila sa gaseasca cele mai eficiente si rapide solutii pentru rezolvarea defectiunilor vehiculului.

Mai jos veti regasi cateva dintre serviciile pe care le puteti accesa in cadrul service-ului nostru.

Serviciile noastre
DIAGNOZA COMPUTERIZATA

Sistemele electrice si electronice ale vehiculului vor fi diagnosticate si interpretate folosind sisteme si interfete special create, specifice fiecarei marci auto in parte. Programul pentru diagnoza este rulat pe un computer si conectat prin interfata de comunicare dintre laptop si masina.

  Prin diagnoza computerizata se pot afla informatii despre starea vehiculelor cu ajutorul datelor procesate de sistemele electrice si electronice, precum:
 • Parametrii grupului moto-propulsor;
 • Valorile indicatorilor de bord;
 • Starea de functionare a electrovalvelor;
 • Starea sistemelor de siguranta pasiva si active;
 • Evaluarea sistemului de incarcare a bateriei;
 • Analizarea, testarea si optimizarea sistemelor ABS si ESP;
 • Functionarea sistemelor de suspensie pneumatica ( ECAS );
 • Functionarea sistemelor de confort si telematica;
  Principalele probleme ce pot fi remediate cu ajutorul diagnozei computerizate:
 • Citirea si stergerea CODURILOR defectiunilor;
 • Testarea actuatorilor;
 • Setarea la parametri de fabrica;
 • Resetarea bordului;
 • Modificarea parametrilor functionali in concordanta cu legislatia in vigoare.
LUCRARI DE MECANICA

Acest serviciu permite realizarea de intervenţii la sistemele de propulsie, de alimentare, de transmisie, de suspensie, de direcţie şi de frânare. Echipa de mecanici calificati si experimentati efectueaza lucrari de înlocuire a anvelopelor pentru remorci, semiremorci si autoutilitare, atât ca urmare a uzurii acestora, cât si la schimbările de sezon. Indiferent de marca autovehiculului, service-ul Delta Automotive va propune servicii prompte de diagnoză pentru partea mecanica si in functie de rezultat venim cu recomandări și soluții de rezolvare a defectiunii.

Pentru a afla detalii despre costurile unei reparatii mecanice, va invitam sa ne contactati la numarul de telefon din pagina de contact sau sa cereti o oferta, completand formularul de contact.

  Lucrarile de mecanica includ, pe langa verificari, urmatoarele operatiuni:
 • Reparatii la sistemul de frânare
 • Reparații motoare și transmisii
 • Reparații la sistemul de direcție
 • Reparații la suspensii
 • Revizii și lucrari de intretinere periodica
LUCRARI DE ELECTRICA

Serviciile de electrica presupun verificarea functionabilitatii autoturismului dvs. Aceste lucrari includ inlocuirile sau reparatiile pentru o gama variata de componente precum: inchiderea centralizata, instalatia de climatizare, verificarea sistemului de stergatoare, a sistemul de iluminare, de semnalizare, sistemul audio, geamurile si oglinzile electrice, scaunele cu reglaj electric si incalzire.

Avand in vedere legislatia actuala, vehiculele moderne vin cu o multime de sisteme de siguranta activa si pasiva ca echipare standard. Un sistem electric nefunctional poate crea mari neplaceri si va poate pune in pericol, astfel ca cel mai indicat este sa apelati la serviciile de specialitate oferite de tehnicienii nostri.

LUCRARI DE LACATUSERIE SI TINICHIGERIE

In cadrul service-ului Delta Automotive poti beneficia de servicii de tinichigerie profesionale, unde repararea si inlocuirea elementelor de caroserie pentru autoutilitare, camioane, remorci, semiremorci si utilaje se face cu scule si aparatura performanta. Indiferent de cat de nou este modelul de masina si de cat de sofisticat este sistemul de inchidere al acesteia, pot aparea probleme la incuietoarea masinii.

De aceea, la service-ul Delta Automotive veti gasi servicii de lacatuserie profesionale. Specialistii lacatusi din cadrul service-ului nostru au experienta in lacatuseria autovehiculelor si stiu cum sa abordeze diferitele modele si tipuri de autovehicule, fara a crea nici un fel de probleme suplimentare.

Pentru a obtine mai multe detalii despre aceste servicii, precum si pentru obtinerea unui pret personalizat, in functie de nevoile dumneavoastra, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.

SERVICE ROTI

REGLAJUL GEOMETRIEI ROTILOR

Verificarea si reglarea geometriei rotilor au scopul de a aduce si mentine unghiurile pe care rotile le formeaza cu calea de rulare in limitele stabilite de producator. Astfel, se va asigura un rulaj corect si se va reduce riscul de uzura neuniforma a anvelopelor.

O geometrie incorecta a rotilor poate produce pagube materiale considerabile, dar la service-ul Delta Automotive garantam calitatea serviciilor noastre, pentru ca ne mandrim cu personal calificat si experimentat.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest serviciu, disponibil la Delta Automotive, va invitam sa ne contactati la numarul de telefon afisat in pagina de contact sau sa completati formularul de contact.

 

VULCANIZARE SI INLOCUIRE ANVELOPE

Daca ati intampinat probleme cu starea anvelopelor si se simt trepidatii in rulaj, service-ul Delta Automotive va sta la dispozitie cu servicii complexe de reparatii si inlocuire a acestora. Montarea si demontarea anvelopelor este efectuata de o echipa calificata si cu vasta experienta in domeniu, utilizand echipamente speciale si tehnologii avansate.

Un serviciu complementar montarii/ demontarii anvelopelor este cel de echilibrare a rotilor, ce este indicat a fi executat tuturor rotilor, indiferent de gradul de uzura a acestora sau de dispunerea pe axe.

Pentru obtinerea mai multor detalii despre acest serviciu si a unui pret personalizat, in functie de nevoile dumneavoastra, va invitam sa completati formularul de contact sau sa ne contactati la numarul de telefon afisat in pagina de contact.

LUCRARI LA SISTEMELE DE CLIMATIZARE

Sistemele de aer conditionat sunt prezente pe aproape toate autovehiculele si pentru majoritatea utilizatorilor este de neconceput ca o defectiune sa fie trecuta cu vederea.

Fie ca este vorba despre un miros intepator sau despre o temperatura prea ridicata a aerului din habitaclu, este necesar sa va deplasati la service.

Specialistii service-ului nostru va recomanda o revizie anuala a instalatiei de aer conditionat, pentru a evita aparitia pe evaporator si filtre a microorganismelor, ciupecilor si bacteriilor, ce produc alergii si un miros neplacut. De asemenea, pierderea totala a agentului de racire din instalatie sau defectarea compresorului pot fi prevenite cu aceasta ocazie.

Pentru sisteme stationare de incalzire, va punem la dispozitie produse din portofoliile Webasto si Eberspacher, ce consuma foarte putin combustibil si au un impact redus asupra mediului inconjurator. Aceste sisteme de incalzire asigura temperaturi confortabile in interiorul habitaclului si curata rapid ferestrele de gheata si zapada, prevenind inghetul.

DEPANARE SI SERVICE 24H

In cazul in care autovehiculul dumneavoastra intampina probleme pe traseu, noi va punem la dispozitie serviciul de depanare, in vederea remedierii defectiunii. Fie ca este vorba despre inlocuirea rotii de rezerva, alimentarea (serviciu contracost), incarcarea acumulatorului si pornirea autovehiculului sau orice alta problema tehnica ce poate fi remediata la fata locului, echipa de tehnicieni se deplaseaza in timp util catre dumneavoastra si gaseste solutii rapide si eficiente pentru rezolvarea problemelor.

Pentru a solicita serviciul de depanare, contactati-ne la numarul de telefon 031 101 1916. Daca rezolvarea problemei necesita mai mult timp si aparatura speciala, service-ul Delta Automotive este pregatit sa va ofere asistenta profesionista, 24/24h.

I.T.P.

Verificarile tehnice periodice pot fi efectuate la service-ul Delta Automotive, lucrarile fiind executate de catre specialistii nostri, pe standuri ultramoderne. Lucrarile de tip I.T.P presupun verificarea mai multor aspecte, precum: nivelul de poluare, nivelul sigurantei rutiere si categoria de folosinta a autoturismului. Toate aceste aspecte vor fi verificate sub asistenta si autorizarea Registrului Auto Roman (R.A.R).

  Acte necesare pentru Inspectia Tehnica Periodica (ITP):
 • Certificatul de inmatriculare al autovehiculului - in original
 • Cartea de identitate a autovehiculului (CIV) - in original
 • Polita RCA, valabila la data la care se efectueaza ITP
 • Verificarea tahograf valabila

Pentru informatii referitoare la pret si alte detalii despre acest serviciu, va rugam sa completati formularul de contact sau sa ne contactati la numarul de telefon afisat in pagina de contact.

INSPECTII TLV

TAHOGRAFE

La service-ul Delta Automotive, situat in Berceni, pe Soseaua de Centura, nr. 1D, puteti beneficia de servicii de vanzare, montare si instalare a tahografelor analogice si digitale. Aceste dispozitive, obligatorii in echiparea autovehiculului cu mtma > 3.5 tone, sunt folosite pentru monitorizarea activitatii soferilor auto, inregistrand viteza si timpii de condus. Aceasta reglementare are ca scop evitarea fraudelor si imbunatatirea sigurantei rutiere.

Tahografele analogice

Instalarea unui tahograf analogic va inregistra datele necesare despre activitatea conducatorului auto, pe diagrama de hartie. Aici vor fi trecuti diferiti parametri (kilometrii parcusi, viteza cu care s-a circulat sau timpii de stationare pe durata a 24 de ore).

Tahografele digitale

Aceste tipuri de dispozitive inregistreaza aceeasi parametri, doar ca de data aceasta, pe suport magnetic. Echiparea cu tahografe digitale presupune si existenta unor carduri magnetice ce inregistreaza toate datele legate de activitatea soferului.

Incepand cu anul 2019, camioanele si autocarele care circula in spatiul Uniunii Europene vor trebui echipate cu o generatie noua de tahografe electronice. Noile tahografe vor permite verificarea datelor dispozitivelor de la distanta, astfel incat vehiculele vor putea fi urmarite prin satelit.

 

LIMITATOARELE DE VITEZA

  Service-ul nostru este autorizat R.A.R sa monteze si verifice limitatoarele de viteza, dispozitivele care au rolul de a limita viteza maxima de functionare a autovehiculelor. Pe langa aspectele ce tin de legislatia actuala, mai jos regasiti cateva dintre avantajele instalarii unui limitator de viteza:
 • Reducerea uzurii vehiculului si a costurilor de intretinere
 • Reducerea consumului de combustibil
 • Cresterea sigurantei soferului
 • Reducerea frecventei de inlocuire a pieselor de schimb

Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite precum si pentru obtinerea unui pret personalizat, in functie de nevoile dumneavoastra, va rugam sa completati formularul de contact sau sa ne contactati in prealabil la numarul de telefon 031 101 1916.

LUCRARI DE PNEUMATICA SI HIDRAULICA

Echipa noastra de specialisti asigura reparatia echipamentelor pneumatice si hidraulice, precum sistemele de franare, deschidere usi, pompe, hidromotoare, cilindri si distribuitoare, punandu-si toata priceperea in aplicare si folosindu-se de aparatura performanta, de ultima generatie.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la pret si timpii de executie ai acestor lucrari, contactati-ne la numarul de telefon 031 101 1916 sau completati formularul de contact.

SERVICII PERSONALIZATE SI CONSILIERE

Credem in calitatea lucrarilor noastre si suntem deschisi sa discutam asupra problemelor pe care vehiculul dumneavoastra le intampina. De aceea, la Delta Automotive va oferim servicii personalizate si consiliere profesionala. Inspectia vehiculului se va face in prezenta dumneavoastra, astfel incat gradul de satisfactie, privind serviciile si produsele recomandate, sa fie de 100%.

CALIBRARI, PARAMETRIZARI SI REGLAJE FUNCTIONALE

Echipa de tehnicieni executa reglaje si parametrizari, pentru ca vehiculele sa poata functiona in armonie cu varietatea echipamentelor instalate ulterior.

Pentru informatii legate de aceste servicii, va invitam sa ne contactati la numarul de telefon 031 101 1916 sau sa completati formularul de contact.

INLOCUIRE PARBRIZE

La service-ul autorizat Delta Automotive asiguram demontarea si inlocuirea parbrizelor, atat pe cheder, cat si a celor care au nevoie de lipire. Produsele pe care vi le punem la dispozitie sunt omologate conform normelor europene pe care producatorii autovehiculelor le impun.

Pentru montarea unui parbriz pe cheder, lucrarea poate dura intre 30 min – 1 ora. In cazul in care parbrizul necesita lipire, durata de sedere a autovehiculul in service va creste.