Cine suntem?

Delta Automotive (DATM) este un service autorizat Mercedes-Benz, ce pune la dispozitia clientilor sai servicii de reparatii remorci, semiremorci si autoutilitare. Format din profesionisti in domeniu si cu o paleta larga de servicii si produse, service-ul se bucura de un numar de clienti aflat in continua crestere.

Orientare spre performanta

Misiunea noastra este sa cream un cadru uniformizat in care reparatiile vehiculelor, incepand de la autoutilitare, si pana la autocamioane, sa respecte aceleasi conditii calitative, care sa se concretizeze intr-un raport avantajos calitate-pret.

Credem in comunicarea cu clientul nostru, in intelegerea si intampinarea nevoilor lui, de aceea, personalul service-ului este prietenos, receptiv la exigentele dumeavoastra si orientat spre calitate. In anii parcursi de la infiintarea service-ului, am reusit sa construim un parteneriat bazat pe incredere cu ajutorul serviciilor si produselor de calitate pe care le-am pus la dispozitia clientilor.

Servicii si aparatura de calitate

Indiferent ca este vorba de revizia tehnica a vehiculului, inspectia tehnica periodica, diagnoza, analiza mecanica si electrica, geometria rotilor, climatizare sau alte reparatii auto, echipa noastra de mecanici isi pune toata experienta si priceperea in slujba masinii voastre, pentru a rezolva defectiunile, astfel castigandu-va loialitatea si respectul.
Service-ul este dotat cu aparatura performanta, de ultima generatie, respectand normele de siguranta, termenele de executie a lucrarilor de reparatie, mentinand astfel ridicate standardele de calitate cu care clientii s-au obisnuit.

Provocarile cresc odata cu marimea masinii, asa ca daca intampinati probleme cu vehiculul dumneavoastra, va asteptam la service-ul Delta Automotive sa gasim impreuna solutii rapide si eficiente, care sa puna capat problemelor masinii si, implicit, problemelor voastre!

Contacteaza-ne